How do I get DVD Profiler to default to the "ALL" list?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by WilliamG, Jan 11, 2003.

  1. WilliamG

    WilliamG Supporting Actor

    Joined:
    Aug 6, 2001
    Messages:
    510
    Likes Received:
    0
    When I launch the program, it goes immediately to "Owned" and jumps to Terminator 2. I want it to go to ALL and be at the top of list alphabetically. This wasn't a problem until reinstalling it after having a major crash on my computer and reformatting [​IMG]
     
  2. WilliamG

    WilliamG Supporting Actor

    Joined:
    Aug 6, 2001
    Messages:
    510
    Likes Received:
    0
    C'mon ... doesn't ANYone have something that I can go on?
     
  3. David Von Pein

    David Von Pein Producer

    Joined:
    Feb 4, 2002
    Messages:
    5,748
    Likes Received:
    10
    As far as I know, it ALWAYS defaults to "Owned", and lists collection by #, with most-recently-added on top.
    That's always the way it's been for mine. (On the rare occasions when the Profiler website is actually NOT down. [​IMG])
    I have no idea how to change it.
    Perhaps someone else can add something.
     
  4. WilliamG

    WilliamG Supporting Actor

    Joined:
    Aug 6, 2001
    Messages:
    510
    Likes Received:
    0
    Thanks for your input, David - maybe someone else has had this happen?
     
  5. Dmitry

    Dmitry Supporting Actor

    Joined:
    Nov 30, 1998
    Messages:
    740
    Likes Received:
    0
    As far as I know, there's no way to make it default to ALL. However if you provide a link, you can make it go to ALL by adding &type=A at the end, like this:
    http://www.dvdprofiler.com/mc.asp?alias=Dmitry&type=ANote that my signature defaults to Owned, but this link defaults to All. You can change ordering in a similar fashion.
     
  6. WilliamG

    WilliamG Supporting Actor

    Joined:
    Aug 6, 2001
    Messages:
    510
    Likes Received:
    0
    Dmitry-
    Sorry, but I *may* not have made myself exactly clear.[​IMG] I'm not talking about the online version. It's the software OFFline on my computer that I'm having a problem with,so the link won't help. :b
     
  7. Dmitry

    Dmitry Supporting Actor

    Joined:
    Nov 30, 1998
    Messages:
    740
    Likes Received:
    0
    Oops [​IMG] Then I can't find a way to do it either :b
     
  8. David Von Pein

    David Von Pein Producer

    Joined:
    Feb 4, 2002
    Messages:
    5,748
    Likes Received:
    10
    Me either.

    (I thought you meant on-line as well.) :b
     
  9. WilliamG

    WilliamG Supporting Actor

    Joined:
    Aug 6, 2001
    Messages:
    510
    Likes Received:
    0
    Well, thanks anyway guys.
     
  10. Scott Merryfield

    Scott Merryfield Executive Producer

    Joined:
    Dec 16, 1998
    Messages:
    12,072
    Likes Received:
    927
    Location:
    Michigan
    Under "Options/Display", select the option "Remember screen layout". That should allow you to default to an alphabetical listing. However, it seems to have no affect on owned vs. all.
     
  11. Rocky F

    Rocky F Second Unit

    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    371
    Likes Received:
    0
    Hey William,

    I'm not really sure what you mean as far as All and Owned, but I can just click where it say "Name" and "Number", and toggle between alphabetalical listing and numerical listing.

    I can't believe I didn't look at this thread last week, or I would have just talked to you about it yesterday. Oh well, see ya later.
     
  12. Dmitry

    Dmitry Supporting Actor

    Joined:
    Nov 30, 1998
    Messages:
    740
    Likes Received:
    0
     
  13. WilliamG

    WilliamG Supporting Actor

    Joined:
    Aug 6, 2001
    Messages:
    510
    Likes Received:
    0
    Scott -
    That option was already selected, so no luck ... I tried UNchecking it, closing the program, and re-opening, but it did the same thing: It opened under the "Owned" tab and Tombstone: Vista Series was highlighted. I can only wager that the highlighted movie changed from Terminator 2 because I added one to the collection over the weekend.
    Rocky -
    BINGO!
    I just played around with that option a bit and it seemed to have no affect, either. BUT, when I clicked "Name", the little arrow next to it went UP instead of down. THEN, I went in Tools as Scott suggested; RE-checked "Remember Screen Layout" and everything is back to normal![​IMG] [​IMG] [​IMG] I don't understand it ... and I know this all really seems convoluted, but trust me, it worked!
    Thanks - and thanks to everyone else for your suggestions.
    And Rocky, I'll talk to you later!
     

Share This Page