blank replys

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Grant B, Jan 16, 2002.

  1. Grant B

    Grant B Producer

    Joined:
    Mar 29, 2000
    Messages:
    3,210
    Likes Received:
    0
    lately when i try to reply to a thread, the reply form is a blank page. Generally I hit the 'back' button and refresh and try it again.
    sometimes it takes 4 or 5 times (or I give up)
    any ideas???
    Running netscape browser if that helps
    grant
    [email protected]
     
  2. Parker Clack

    Parker Clack Schizophrenic Man
    Moderator

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    12,215
    Likes Received:
    58
    Location:
    Kansas City, MO
    Real Name:
    Parker
    Grant:

    My guess it is your Netscape browser. Are you running the latest version? Have you tried any other browser like IE or Opera?

    Parker
     
  3. Grant B

    Grant B Producer

    Joined:
    Mar 29, 2000
    Messages:
    3,210
    Likes Received:
    0
    i'll try to update it and see if that helps...got this on the 2nd try!

    Thanks for the quick reply.

    Thought maybe i was doing something stupid (You have the box checked for blank reply web pages ...ddddoooohhhh!)

    Grant
     
  4. Grant B

    Grant B Producer

    Joined:
    Mar 29, 2000
    Messages:
    3,210
    Likes Received:
    0
    Parker

    I updated to Netscape 6.2 (whatever the newest is) and the problem went away.

    Just wanted to let you know in case someone has the same problem

    Thanks

    Grant
     
  5. Parker Clack

    Parker Clack Schizophrenic Man
    Moderator

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    12,215
    Likes Received:
    58
    Location:
    Kansas City, MO
    Real Name:
    Parker
    Grant:

    Glad to hear that you were able to get this fixed with the upgrade.

    Parker
     

Share This Page