Second tuner in Tivo active w/2.5?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Ed L, Oct 19, 2001.

  1. Ed L

    Ed L Agent

    Joined:
    Sep 13, 2001
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Greetings all
    This may have been covered previously but I have a 20 hr.(upgraded) STA Tivo currently and understand that there is a second tuner in the box but is not active until a SW release will active it. Is the pending 2.5 update supposed to activate this feature as it will with the DSR6000? Thoughts...
     
  2. Joel Mack

    Joel Mack Cinematographer

    Joined:
    Jun 29, 1999
    Messages:
    2,317
    Likes Received:
    0
    I believe the second tuners are only in DirecTiVo boxes, not the standalone units.
    ------------------
    "The internet is a place where people from all over come together to
    bitch about movies and share pornography."
     
  3. Mike Lang

    Mike Lang Stunt Coordinator

    Joined:
    Jun 5, 2000
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Correct...SA units only have single tuners.
    ------------------
    Moderator, AVS TiVo Forum
     
  4. Ed L

    Ed L Agent

    Joined:
    Sep 13, 2001
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    thanks for the info...have a good weekend all
     

Share This Page