Newbie component cable question??

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Bob-Smith, Apr 19, 2002.

  1. Bob-Smith

    Bob-Smith Agent

    Joined:
    Apr 5, 2002
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    I was told by a Monster Cable salesperson that the max length for a component cable set is 2 meters. Is this statement accurate? Can component cables be ordered in lengths longer than 2 meters from other cable companies?
    Thanks for any help. [​IMG]
     
  2. David Judah

    David Judah Screenwriter

    Joined:
    Feb 11, 1999
    Messages:
    1,479
    Likes Received:
    0
    No, that's not accurate. I've seen Monster component cables pre-packaged in up to 8 meters.

    DJ
     
  3. Robby

    Robby Auditioning

    Joined:
    Mar 15, 2002
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Monster Cable will actually provide you with any length needed since they "cut and package" all cables in Brisbaine, CA.
     
  4. Leon Liew

    Leon Liew Stunt Coordinator

    Joined:
    Oct 23, 2001
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    They can do it for their S-video cable don't see why they
    can't do it for component cable.Over here it can be
    done whatever length you require they will cut & terminate
    with connectors. My HT system is all wired with Monster
    cables.
    [​IMG]
     
  5. Stephane

    Stephane Stunt Coordinator

    Joined:
    Mar 21, 2002
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    They custom build cables after 8M. What series are you looking for? I have a 10M set of M1000 series.

    Stef
     

Share This Page