dolby digital only outputting to mains

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Philip_G, Nov 12, 2001.

  1. Philip_G

    Philip_G Producer

    Joined:
    Nov 13, 2000
    Messages:
    5,030
    Likes Received:
    0
    I just upgraded to a DD DTV IRD, and when it clicks over to dolby digital, my theater receiver clicks into DD mode, the light comes on, but it only outputs to the mains! no center, or surrounds!
    anyone else noticed this? HAS to be something stupid...
     
  2. Dan B

    Dan B Screenwriter

    Joined:
    Sep 17, 1999
    Messages:
    1,389
    Likes Received:
    0
    Hi Philip,
    Much of the Dolby Digital on HBO & Starz is in DD 2.0 rather than DD 5.1, perhaps this is what you are seeing? I've noticed that Starz seems to have more 5.1 movies than HBO, also.
    -Dan B
     
  3. Philip_G

    Philip_G Producer

    Joined:
    Nov 13, 2000
    Messages:
    5,030
    Likes Received:
    0
    that must be it, I'll keep looking for a 5.1 [​IMG]
    thanks!
     
  4. John_Bonner

    John_Bonner Supporting Actor

    Joined:
    Oct 25, 2000
    Messages:
    664
    Likes Received:
    0
    Philip:
    Check here 5.1 TV Guide
    ------------------
    JB
    My baloney has a first name it's H-O-M-E-R my baloney has a second name it's H-O-M-E-R
     
  5. Philip_G

    Philip_G Producer

    Joined:
    Nov 13, 2000
    Messages:
    5,030
    Likes Received:
    0
    hey, COOL link, thanks!
     

Share This Page