Anyone else having problems connecting to Mirc latley?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by DeathStar1, Oct 30, 2002.

  1. DeathStar1

    DeathStar1 Producer

    Joined:
    Dec 28, 2001
    Messages:
    3,267
    Likes Received:
    0
    I can't connect to ANY server latley, despite having Ident turned on. And it's only been occuring the past couple of days.

    Has anyone else been having this frustrating problem?
     
  2. Mark Zimmer

    Mark Zimmer Producer

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    4,300
    Likes Received:
    40
    I've been having this problem for months; it seems that every server is full. I use DALnet, so other networks may be more accessible. Frustrating.[​IMG]
     
  3. Thi Them

    Thi Them Producer

    Joined:
    Apr 20, 1999
    Messages:
    3,649
    Likes Received:
    0
    I've tried to get into DALnet for the past two days but can't. There were a few servers I was successful getting into though.

    ~T
     
  4. Scott L

    Scott L Producer

    Joined:
    Feb 29, 2000
    Messages:
    4,457
    Likes Received:
    1
    I hang out on EFNet in #dvd. I just started it up and no problems.
     
  5. Eve T

    Eve T Supporting Actor

    Joined:
    Jan 16, 2002
    Messages:
    616
    Likes Received:
    0
    Nope. I'm on mIRC every night with no problems.
     
  6. Scooter

    Scooter Screenwriter

    Joined:
    Sep 3, 1998
    Messages:
    1,505
    Likes Received:
    10
    Location:
    DFW Area Texas
    Real Name:
    Scooter
    I get on undernet, efnet and a coupla others no problem. What ISP are you using in NJ ?
     
  7. Antonio Silva

    Antonio Silva Stunt Coordinator

    Joined:
    Feb 12, 2000
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    I can't seem to be able to connect to the Dalnet server. Anyone else with the same problem?

    I keep getting the same message:

    "Unable to connect (Can't assing requested address)"

    I've downloaded and installed the new mIRC version (6.03), but i still get the same message.

    What's going on?

    I'm not very computer-friendly, so any help would be appreciated.

    Regards, António
     
  8. Mike St.Louis

    Mike St.Louis Supporting Actor

    Joined:
    Sep 22, 1999
    Messages:
    518
    Likes Received:
    0
     
  9. Graeme Clark

    Graeme Clark Cinematographer

    Joined:
    Jan 5, 2000
    Messages:
    2,180
    Likes Received:
    0
    I was getting that for DalNet only for a little bit. I just let it keep trying and it eventually worked again. Haven't had any troubles since.

    EFNet hasn't been any problem, so it seems like a weird Dalnet thing (but with every server? Quite odd.)
     
  10. Mike St.Louis

    Mike St.Louis Supporting Actor

    Joined:
    Sep 22, 1999
    Messages:
    518
    Likes Received:
    0
    After all this time I have only been able to connect once and was eventually disconnected.

    I wonder if it has something to do with the automatic Windows Update. A few days ago both my Windows 2000 and XP machine downloaded new updates. I've been trying to connect on my 2000 mchine with the same problems.

    Is anybody that has been having troubles recently running Windows 2000 or XP?
     
  11. Graeme Clark

    Graeme Clark Cinematographer

    Joined:
    Jan 5, 2000
    Messages:
    2,180
    Likes Received:
    0

Share This Page