Anybody running an Anthem AVM20 with a Rotel RMB-1075 amp?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Leo_P, Feb 13, 2003.

  1. Leo_P

    Leo_P Second Unit

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    If so, are you using the 12v trigger?
    I can't for the life of me get it to work. The amp seems easy enough to set up, you just set the switch on the back to on. Then I go to the Anthem's set-up menu and enable "All Triggers", then put an asterisk where it says "Power ON" and "Main" for trigger 1. Am I doing something wrong?
    It's a pain to turn the amp on & off by hand, especially when I can control everything else (except my Xbox[​IMG]) from the couch. Help me out.
    BTW, before some smartass (like myself:b) chimes in, I AM using a cable between the 2 components.
     
  2. Michael Mohrmann

    Michael Mohrmann Screenwriter

    Joined:
    Dec 30, 2001
    Messages:
    1,394
    Likes Received:
    0
    Leo,

    Do you have the 1075's front panel switch on? If not, the trigger system will not work. When you initially set up the amp, you will turn on the trigger switch on the back and the power switch to the amp. When you turn off the AVM-20, the amp will go into standby mode and will be triggered from that point forward from the AVM-20.

    Michael
     
  3. Leo_P

    Leo_P Second Unit

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Thanks Michael.[​IMG]
    To be honest, I think I did it the way you described, but when I get the chance I'll try it again.
    If that doesn't solve the problem, what should I do?
     
  4. Michael Mohrmann

    Michael Mohrmann Screenwriter

    Joined:
    Dec 30, 2001
    Messages:
    1,394
    Likes Received:
    0
    Leo,

     

Share This Page