Me So Happy -- Comcast CBS HD

Discussion in 'TV Shows' started by Doug Miller, Feb 2, 2005.

  1. Doug Miller

    Doug Miller Supporting Actor

    Joined:
    Feb 26, 1999
    Messages:
    712
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Real Name:
    Doug Miller
    Ah... My day just got so much better. Effective Feb 9th 2005 the local CBS affiliate, KIRO, will be broadcasting on Comcast. That gives me ABC, NBC, CBS, FOX, PBS all broadcasting in Digital through my cable box. ME SO HAPPY! [​IMG]
    http://www.kirotv.com/station/4157165/detail.html

    Doug
     
  2. JustinCleveland

    JustinCleveland Cinematographer

    Joined:
    Dec 23, 2002
    Messages:
    2,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    110
    Location:
    Sydney, Australia
    Real Name:
    Justin Cleveland
    Congratulations! I cancelled my cable service because they didn't carry Fox or PBS HDs and I could get them over the air and they were the only channels I really wanted. Enjoy!
     
  3. Scott Barnhart

    Scott Barnhart Stunt Coordinator

    Joined:
    Jan 3, 2001
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yay! This was the #1 reason I haven't gotten Comcast HD yet. Now I guess the time has come...
     
  4. Scott L

    Scott L Producer

    Joined:
    Feb 29, 2000
    Messages:
    4,457
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I wish they'd activate the firewire ports on their cable boxes so I could record the HD streams to my computer. [​IMG]
     
  5. GlennH

    GlennH Cinematographer

    Joined:
    Sep 28, 1998
    Messages:
    2,132
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    110
    Real Name:
    Glenn
    I believe the firewire ports are activated. At least that's the impression I get from this thread at AVS Forum:

    http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...hreadid=403695

    I haven't done any of this myself, and it looks like there are many potential pitfalls, including the Broadcast Flag and 5C copy protection coming into play. But some have been successfully copying content to their PC via firewire from the cable box.
     
  6. Scott L

    Scott L Producer

    Joined:
    Feb 29, 2000
    Messages:
    4,457
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    It seems it's a toss up though. I have the same box as everyone else (SA3250HD) but hooking it up the PC doesn't do anything.
     

Share This Page