Help! Problem with my new Kenwood VR-6050

Discussion in 'AV Receivers' started by TavisB, Jul 10, 2003.

  1. TavisB

    TavisB Auditioning

    Joined:
    May 2, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Bought it yesterday, worked fine until today. Tried to play a dvd in DTS, and got crackles and pops from the speakers, no sound. Put it back on DD, and i get sound for a matter of seconds, then a crackling sound and then the sound goes out completely. Switched it to the tuner (stereo mode) and get the crackling again. Reset the recievers cpu...still happens. About 1 hr later after messing with every setting possible...ive made it about 1/2 way thru gangs of new york and heard one "crackle" from a speaker, but the sound hasn't gone out again.

    What the heck is going on with this thing?

    Should I return it?

    Thanks!
     
  2. Kevinkall

    Kevinkall Second Unit

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Messages:
    331
    Likes Received:
    0
    I'd return it if possible. I saw that Best Buy had that receiver for $190(open box)today.
     
  3. Vincent_S

    Vincent_S Second Unit

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    450
    Likes Received:
    0
    I would return it ASAP.
     
  4. TavisB

    TavisB Auditioning

    Joined:
    May 2, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I returned it today. It was a good deal, i got it for $155 at best buy, but I've had it with kenwood. My old dd kenwood's remote sensor died about 3 months after i got it.

    So, I returned it to BB today, and went to CC and got an Onkyo for $199. Much happier with the onkyo so far.

    Thanks.
     
  5. Vincent_S

    Vincent_S Second Unit

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    450
    Likes Received:
    0
    I think you will be happier with the Onkyo IMO.
     

Share This Page