B&K AVR-307...Can't get a picture to show.

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Jon P, Jun 28, 2002.

  1. Jon P

    Jon P Auditioning

    Joined:
    Jul 23, 1999
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I cannot get a picture from my B&K to show on my sony xbr. I've hooked the video output s-video & composite to my tv & I get nothing...Am I doing something wrong?

    Jon
     
  2. Brian Steeves

    Brian Steeves Second Unit

    Joined:
    Dec 25, 2000
    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    What zone output are you using on the back of the 307?
     
  3. Jon P

    Jon P Auditioning

    Joined:
    Jul 23, 1999
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I'm using zone1 (ZA) I also tried ZB as well...
     
  4. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,754
    Likes Received:
    700
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
    Use the setup displays menu and try toggling between Manual and auto to see if that makes a difference. Can you get any onscreen menus? I am sure you know all of the following, but here are some other possibilities:
    If you are using component there will be no onscreen display, and you will have to associate the component inputs with specific devices. If you are using the V1 output and watching the V1 source you may need to toggle the setting between tape and line in the Advanced Zone A settings menu. As a side note do the inputs on the TV work? I have never owned a Sony TV, but some of the Toshibas I have owned share an input on the front and back, and you need to toggle between them. What happens if you use a different input on the TV? I have the PC set-up software which allows you to configure the presets and all other settings via the PC (much easier than using the remote or front panel). You can even save different versions. Let me know if you want a copy. It is big-so you will want to have DSL or other high speed access.
     

Share This Page