NO audio in hdmi, please help

Discussion in 'Playback Devices' started by jbasagoi, Oct 11, 2009.

  1. jbasagoi

    jbasagoi Auditioning

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have a Sony h-theater IS-100 working fine for 2 months, have 3 hdmi imputs, BD,DVD and SAT; now the SAT only provides video, no audio, i change the cable and check the dishnetwork box, just the SAT hdmi does not produce audio what can i do?
     
  2. Clinton McClure

    Clinton McClure Casual Enthusiast
    Supporter

    Joined:
    Jun 28, 1999
    Messages:
    4,094
    Likes Received:
    286
    Location:
    Central Arkansas
    Real Name:
    Clint
    Jose - Try plugging the satellite's HDMI cable into the BD HDMI input on your IS-100 and plug the BD's HDMI cable into the satellite's HDMI input on the IS-100. If the satellite now works and the BD player does not, then you either have an incorrect setting on the receiver or you have a bad HDMI input on your IS-100. If the BD player works and the satellite still does not, then either you have an incorrect setting on your satellite receiver or the HDMI plug on the satellite receiver is shot. (A bad HDMI connector was a common problem on the Dish ViP-622. The ViP-722 should have had the problem corrected.)
     
  3. jbasagoi

    jbasagoi Auditioning

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Seems to be that when I jiggle the cable in the SAT HDMI in the is100 the video and the audio work and sometimes only the video, looks more like a faulty HDMI failure in the is100 input
     

Share This Page