1. Sign-up to become a member, and most of the ads you see will disappear. It only takes 30 seconds to sign up, so join the discussion today!
    Dismiss Notice

Need help with Outlook Express 6.0

Discussion in 'Computers' started by Alf S, Jun 29, 2003.

  1. Alf S

    Alf S Banned
    BANNED

    Joined:
    Apr 23, 2000
    Messages:
    3,477
    Likes Received:
    625
    Trophy Points:
    4,110
    Real Name:
    Alfer
    Hey folks,

    I did some tweaking and Windows updating this weekend and when we went to create a new message in OE6.0 we noticed that the big button shortcuts are gone ..meaning, there's no big "SEND button etc. when I create a new message You have do go to "file" "send message" etc.

    All that shows up when I click Create Mail is the "From, To, CC, and Subject, then the body of the message to type in.

    Same goes for when we receive and email, there's no big shorcut button saying reply etc., we have to clcik "Message" reply to sender.

    No idea how I lost these shortcuts, anyone know how I can get them back? I've tried everything, to no avail.

    Note: When I open OE 6, there are big shorcut buttons along the top like: Create Mail, Reply etc.

    Any ideas where I went wrong??
     
  2. Michael Reuben

    Michael Reuben Studio Mogul

    Joined:
    Feb 12, 1998
    Messages:
    21,763
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    5,110
    1. Create a new message.

    2. On the message menu, select View, Toolbars, and make sure that "Standard Buttons" is checked.

    M.
     
  3. Alf S

    Alf S Banned
    BANNED

    Joined:
    Apr 23, 2000
    Messages:
    3,477
    Likes Received:
    625
    Trophy Points:
    4,110
    Real Name:
    Alfer
    Thanks for the tip Michael, however, that didn't change anything..still no toolbar icons. [​IMG]
     
  4. Michael Reuben

    Michael Reuben Studio Mogul

    Joined:
    Feb 12, 1998
    Messages:
    21,763
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    5,110
    You checked the menu on the message (as opposed to the OE6 menu itself)?

    Was the option for "Standard buttons" checked?

    M.
     
  5. Alf S

    Alf S Banned
    BANNED

    Joined:
    Apr 23, 2000
    Messages:
    3,477
    Likes Received:
    625
    Trophy Points:
    4,110
    Real Name:
    Alfer
    Yes and yes
     
  6. Michael Reuben

    Michael Reuben Studio Mogul

    Joined:
    Feb 12, 1998
    Messages:
    21,763
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    5,110
    Then the only other thing I can suggest (which you've probably already done) is to uncheck the "Standard buttons" option, and then reselect it. Other than that, I'm stumped.

    M.
     

Share This Page