how do you hook up a regular antenna to the dish receiver?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Tan_U, Nov 14, 2001.

  1. Tan_U

    Tan_U Stunt Coordinator

    Joined:
    Sep 17, 2001
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have dish network with the echostar 301 receiver and I didn't apply for local channels. I've hooked the antenna straight to the receiver so how do I get to the local channels? it doesn't go under channel 100, what do I do?
     
  2. Mike I

    Mike I Supporting Actor

    Joined:
    Jan 20, 2000
    Messages:
    720
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Check in your set up menu..I have the 6000 and you have to change something in the set up menu...
    ------------------
     
  3. JoshWB

    JoshWB Extra

    Joined:
    Nov 8, 2001
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If you go into the setup menu, you choose local area. You will then input your zipcode after it loads, and you will then be able to pick up local channels
     
  4. Robert_J

    Robert_J Lead Actor

    Joined:
    Aug 22, 2000
    Messages:
    8,296
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    9,110
    Location:
    Mississippi
    Real Name:
    Robert
    You have to turn the 301 off or hit the Sat/TV button on the remote (if there is one). There is no TV tuner in the 301, the antenna feed is just a pass through.
    -Robert
     

Share This Page