Anyone upgraded from Sony 9000 to Outlaw 950?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Tom Boucher, Sep 20, 2002.

  1. Tom Boucher

    Tom Boucher Second Unit

    Joined:
    Mar 1, 1999
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    looking at moving into the 7.1 Surround arena and debating the Outlaw 950 and their Outlaw 770 Amplifier.

    Anyone used the TA-E9000ES/TA-N9000ES Pre-Amp/Amp and moved to this offering?

    What are your thoughts?

    Thanks
     
  2. Andrew Pratt

    Andrew Pratt Producer

    Joined:
    Dec 8, 1998
    Messages:
    3,806
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I went from the Sony TA-E9000ES with HK amps to the Rotel 1066 and really liked like the difference in music and HT
     
  3. Kevin C Brown

    Kevin C Brown Producer

    Joined:
    Aug 3, 2000
    Messages:
    5,712
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    In about 4 weeks, I'll get my 950. I have a Sony TA-E9000ES with two Acurus A200x3 amps.
     
  4. Kevin C Brown

    Kevin C Brown Producer

    Joined:
    Aug 3, 2000
    Messages:
    5,712
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I spoke waaaay too soon. My 950 will be here in a couple days. [​IMG]
     
  5. Tom Boucher

    Tom Boucher Second Unit

    Joined:
    Mar 1, 1999
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Mine too. I just pre-ordered it a few days ago, was expecting a month or two wait. got the 'it's ready' note late last night.
     
  6. Kevin C Brown

    Kevin C Brown Producer

    Joined:
    Aug 3, 2000
    Messages:
    5,712
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Tom- We'll both have to post here. I'd be curious as to what our collective impressions are.

    I am prepared to not like the remote. And I hope mine doesn't hiss...
     
  7. Tom Boucher

    Tom Boucher Second Unit

    Joined:
    Mar 1, 1999
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Bummer, the right channel connection on my TA-N9000ES just went out over the weekend. Can't get any Front Right sound out of my amplifier.

    That bites. I'll have to get it sent out and repaired before putting it on ebay.

    plus my Pronto, after four years of trouble free ownership, get's smacked on the screen by an interconnect cable (wife dropped some on it) and cracks the screen. So I'm going to HAVE to like the remote until the TSU3000 comes out or I figure out something better.
     

Share This Page