Jump to content



Sign up for a free account to remove the pop-up ads

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests and remove the pop-up ads that guests get. Click here to create your free account.


Photo
- - - - -

this program is not recordable in +VR mode


  • You cannot start a new topic
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 of 5 OFFLINE   jozien

jozien

    Auditioning



  • 7 posts
  • Join Date: Aug 04 2012

Posted August 18 2012 - 06:11 AM

My cable service is comcast and I have a digital box and I subscribe to HBO and Starz. I just got a Toshiba DVR620 VCR/DVD combo recorder and get the above message when I try to record any pay channel. I use DVD+RW disks. Error message: "this program is not recordable in +VR mode" The cause is "you are trying to record the copy-once program." Solution: "Insert the DVR-RW disc in VR mode (ver 1.1 or 1.2 compatable with CPRM)" What is CPRM and why can't I copy a "copy-once program, I am paying for them? jozien

#2 of 5 OFFLINE   schan1269

schan1269

    HTF Expert



  • 15,758 posts
  • Join Date: Jul 04 2012
  • Real Name:Sam
  • LocationChicago-ish/NW Indiana

Posted August 18 2012 - 08:33 AM

Content Protection for Recordable Media... Google is your friend.

#3 of 5 OFFLINE   jozien

jozien

    Auditioning



  • 7 posts
  • Join Date: Aug 04 2012

Posted August 18 2012 - 08:57 AM

Content Protection for Recordable Media... Google is your friend.
My above message : The cause is "you are trying to record the copy-once program." Why can't I copy- once? jozien

#4 of 5 OFFLINE   schan1269

schan1269

    HTF Expert



  • 15,758 posts
  • Join Date: Jul 04 2012
  • Real Name:Sam
  • LocationChicago-ish/NW Indiana

Posted August 18 2012 - 09:04 AM

Because... You can only record it to your cable companies DVR. There are programs for computers to strip DRM. Or, depending on your cable company...you might be able to record to a DVD-R that has a hard drive...or a hard/flash drive connected via USB. A "copy once" program can only be copied to a hard drive. Unless you have a DRM stripper.

#5 of 5 OFFLINE   sasa

sasa

    Auditioning



  • 2 posts
  • Join Date: Aug 28 2012

Posted August 28 2012 - 11:25 PM

cheap dvd box set on http://www.dvdsetshop.com/




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users