My sub is messing up the picture on my RPTV.

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Sheldon C, Oct 21, 2002.

  1. Sheldon C

    Sheldon C Second Unit

    Joined:
    Dec 27, 2001
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have a mits 65311 and a svs 20-39 pci subwoofer both of which are new additions to my HT. Everything was going great, and I mean GREAT with both the tv and the sub until yesterday. I first spotted the problem while playing music very loudly while the tv was on. Every time the sub would hit, artifacts would bounce all over the screen. Then I tried it with a dvd - everything was fine.

    Finally I tried it playing a very loud movie on cable that was in 5.1. Once again the artifacts showed up. What I have realized is that the problem only happens when I am using antenna B, which is what I use to watch cable. Everything is fine when I am using s video or watching 1080i and even when it is on antenna A (used for PIP).

    So what gives? Should this be happening at all and if so, why is it only happening using antenna B only? (By the way, I could use s video for watching cable but what I've found is that using the regular coax cable unstead of the s video output from my cable box looks far superior).

    Please help!!

    Thanks
     
  2. elMalloc

    elMalloc Supporting Actor

    Joined:
    Dec 26, 2001
    Messages:
    787
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    can a sub interfere with a coaxial cable?
    -ELmO
     

Share This Page