How to put Mits WS-65907 into 960i?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Scott-C, Oct 21, 2001.

  1. Scott-C

    Scott-C Supporting Actor

    Joined:
    Jul 23, 2001
    Messages:
    863
    Likes Received:
    0
    Tonight I put in a copy of "Commando" (non-anamorphic 1.85:1) into my Pioneer Elite DV-37 and watched a couple minutes in 480p. I then decided (for the first time) to see what the same scene looked like in 960i. I went into the Video setup menu on the DV-37, switched over to "Interlaced" mode and then went into the "Advanced" menu of my Mits WS-65907 and chose 960i.
    When I hit the "Info" button on the Mits to verify my settings, it displayed 480i, not 960i. Hmm...
    For some reason, I feel like I'm having a major brain fart here - what am I doing wrong?
    ------------------
    Scott
     
  2. David Judah

    David Judah Screenwriter

    Joined:
    Feb 11, 1999
    Messages:
    1,479
    Likes Received:
    0
    My 55908 does the same thing, so I don't think it's anything you are doing wrong.
    It's probably just a design oversight in the info display.
    DJ
     
  3. Scott-C

    Scott-C Supporting Actor

    Joined:
    Jul 23, 2001
    Messages:
    863
    Likes Received:
    0
    David,
    So what you're saying is that the TV is in fact displaying 960i, despite the fact that the OSD says "480i" - correct? That's cool - at least the feature works and I can watch in 960i if I want. I didn't spend a lot of time comparing the picture quality of 480p vs. 960i because I was a little thrown by the Info OSD.
    Thanks!
    ------------------
    Scott
     

Share This Page