Jump to content



Sign up for a free account to remove the pop-up ads

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests and remove the pop-up ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo
- - - - -

Firefox help..


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 of 6 OFFLINE   EarleD

EarleD

    Supporting Actor



  • 732 posts
  • Join Date: Aug 27 2000

Posted February 10 2008 - 02:27 AM

Suddenly the newest version of firefox wont open for me. It was working fine for weeks. I uninstalled it and reinstalled it to no avail. I double click on the icon and nothing. The install seems to go fine.

Now for the weird part, Firefox 3 Beta 2 works fine. It does seem a little bit slower than Firefox 2.

I use XP Home with all the latest service packs installed. Computer is a Dell Dimension 8400 Pent 4 3.0 gh.

#2 of 6 OFFLINE   Parker Clack

Parker Clack

    Executive Producer



  • 12,120 posts
  • Join Date: Jun 30 1997
  • Real Name:Parker
  • LocationKansas City, MO

Posted February 10 2008 - 04:15 AM

Sounds like something in your registry is messed up. So you have a program that can go through the registry and remove unused files? Since you reinstalled it try going to the Control Panel > Add/Remove Software and remove it from there. Then try reinstalling and see if it works ok for you.

"I tried to get my medical records from the company but they say they

are confidential and can only be released to other insurance companies,

pharmaceutical​ reps, suppliers of medical equipment and for some

reason the RNC."
 


#3 of 6 OFFLINE   EarleD

EarleD

    Supporting Actor



  • 732 posts
  • Join Date: Aug 27 2000

Posted February 10 2008 - 06:21 AM

Parker,

I uninstalled fromt he control panel add/remove software. I ran a registry fix program and fixed many "problems". Still no go.

Weird thing is when I reinstalled Firefox 2, suddenly Firefox 3 beta started not to open uninstall both and Firefox 3 works again.

Thanks for the suggestions

Earle

#4 of 6 OFFLINE   Parker Clack

Parker Clack

    Executive Producer



  • 12,120 posts
  • Join Date: Jun 30 1997
  • Real Name:Parker
  • LocationKansas City, MO

Posted February 10 2008 - 08:59 AM

Did you try taking out Firefox 3 to see if Firefox 2 now works ok?

"I tried to get my medical records from the company but they say they

are confidential and can only be released to other insurance companies,

pharmaceutical​ reps, suppliers of medical equipment and for some

reason the RNC."
 


#5 of 6 OFFLINE   EarleD

EarleD

    Supporting Actor



  • 732 posts
  • Join Date: Aug 27 2000

Posted February 10 2008 - 12:49 PM

That did it. Thanks for the help.

Earle

#6 of 6 OFFLINE   Parker Clack

Parker Clack

    Executive Producer



  • 12,120 posts
  • Join Date: Jun 30 1997
  • Real Name:Parker
  • LocationKansas City, MO

Posted February 11 2008 - 12:52 AM

Interesting...

Glad it all worked out ok. I am looking forward to seeing what they come up with for 3.0.

"I tried to get my medical records from the company but they say they

are confidential and can only be released to other insurance companies,

pharmaceutical​ reps, suppliers of medical equipment and for some

reason the RNC."