-

Jump to content



Photo
- - - - -

Anyone else having audio problems with Shaun of the Dead?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 of 4 OFFLINE   Ian_H

Ian_H

    Supporting Actor

  • 571 posts
  • Join Date: Aug 06 2001

Posted August 01 2007 - 05:19 PM

I have the Toshiba HD-A2 and the latest firmware and the audio track on Shaun of the Dead has a kind of "warble" to it. Anyone else having any issues??

#2 of 4 OFFLINE   ppltd

ppltd

    Producer

  • 3,044 posts
  • Join Date: Aug 30 2006

Posted August 02 2007 - 05:20 AM

I will be watching this over the weekend. I have read no other issues surrounding this title anywhere, and will let you know my results.
Thomas Eisenmann(Last updated 09/30/11)

Blu-Ray Collection  DVD Collection, Numerous BD players,

LG 55LX6500 55-Inch 3D 1080p 240 Hz LED

Pioneer VSX-94TXH, Panasonic PT-AE7000U 3D 1080p (PT-AE8000 Just Ordered, 

1124 BDs and going up, 1028 - DVDs and going down.


#3 of 4 OFFLINE   Ian_H

Ian_H

    Supporting Actor

  • 571 posts
  • Join Date: Aug 06 2001

Posted August 02 2007 - 12:22 PM

Quote:
Originally Posted by ppltd
I will be watching this over the weekend. I have read no other issues surrounding this title anywhere, and will let you know my results.

Thanks.

#4 of 4 OFFLINE   Jason Roer

Jason Roer

    Supporting Actor

  • 977 posts
  • Join Date: Oct 05 2004

Posted August 02 2007 - 01:56 PM

Watched half of the film last night and had no problems with the audio whatsoever. I hope you are able to swap the disc with the retailer, because like Thomas, I have read nothing about any audio problems and I haven't experienced any myself.

Cheers,

Jason