my new problems

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Craig Robertson, Oct 19, 2001.

  1. Craig Robertson

    Craig Robertson Supporting Actor

    Joined:
    May 12, 1999
    Messages:
    982
    Likes Received:
    0
    biggest problem, imo:
    when i come to HTF, the lightbulbs on the main page work fine, telling me whether or not a catagory has new posts, but when i go to a catagory that has new posts, all of the folders in that catagory are yellow or green. none of the threads with new posts are marked red, even tho they are new and have moved to the top. i have reset cookies and cleared cache.
    smaller problem:
    when i set my prefs, my username is saved but some of my other prefs are don't stick, eg. time zone. i have switched off time zones and for that session it will remain off, but next time i come back to HTF, they are on again.
     
  2. Joel Mack

    Joel Mack Cinematographer

    Joined:
    Jun 29, 1999
    Messages:
    2,317
    Likes Received:
    0
    Craig, I'm having that first problem, too. But only on my IE6 at home. On my IE5.5 at work, it's fine...
    Interesting...
    ------------------
    "The internet is a place where people from all over come together to
    bitch about movies and share pornography."
     
  3. MikeSerrano

    MikeSerrano Second Unit

    Joined:
    Dec 7, 1999
    Messages:
    352
    Likes Received:
    1
  4. Parker Clack

    Parker Clack Schizophrenic Man
    Moderator

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    12,214
    Likes Received:
    58
    Location:
    Kansas City, MO
    Real Name:
    Parker
    Mike:
    Sorry. I had to code it that way are you would be posting and replying on the old site.
    Criag and Mike:
    This is a cookie problem on your computer. You have to manually delete any old cookie that you have on your computer for HTF and then reset a new one. You can read how to do this on the Preferences page. This should resolve your situations.
    Mike is right about the IP address and domain address. Until the domain name of hometheaterforum.com is propogated down thru the net, which can take a few days, the only access you have to this new server is by using the IP address.
    Parker
     
  5. Greg_S_H

    Greg_S_H Executive Producer

    Joined:
    May 9, 2001
    Messages:
    15,399
    Likes Received:
    272
    Location:
    North Texas
    Real Name:
    Greg
    I'm still having problems. I deleted my cookies and logged on at the "Not Cookied?" form. I then went to the Test forum and posted some messages to make the cookies stick, as outlined in the Preferences page. When I go away and come back, I have to log in again. And, the red and blue flags aren't showing up.
    Will this go away in a couple of days, or is there something else I have to do?
     
  6. Rob Gillespie

    Rob Gillespie Producer

    Joined:
    Aug 17, 1998
    Messages:
    3,632
    Likes Received:
    5
    I think this may take a few days to sort itself out.
     

Share This Page