Where to get Windows 98?

Discussion in 'Computers' started by Mark Hayenga, Jul 5, 2006.

  1. Mark Hayenga

    Mark Hayenga Supporting Actor

    Joined:
    Jun 11, 1999
    Messages:
    607
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have an old Dell PC (XPS-T 450) that has Win98 installed, but I'd like to wipe it and start with a fresh install. I have an old copy of Win2K available, but want 98 to run some legacy apps that don't have support under 2K. Will Dell support send me a copy, or where can I hunt one of these down? Thanks!
     
  2. Christ Reynolds

    Christ Reynolds Producer

    Joined:
    May 6, 2002
    Messages:
    3,597
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Real Name:
    CJ
    looks like ebay has a bunch listed. weed through the listings to find someone reputable, and it should be pretty cheap.

    CJ
     
  3. Michael Harris

    Michael Harris Screenwriter

    Joined:
    Jun 4, 2001
    Messages:
    1,344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just be aware that Microsoft has stopped support for both Win 98 and Win ME.
     
  4. Chris Bardon

    Chris Bardon Cinematographer

    Joined:
    Jul 4, 2000
    Messages:
    2,059
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just out of curiosity, have you tried running these legacy apps under XP in compatability mode? You might have some luck there. The other option is to set up a newer machine and run the older apps under a virtual PC/Virtual server (which is now free).
     
  5. DougR

    DougR Second Unit

    Joined:
    Jun 15, 1999
    Messages:
    354
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I picked up a Win 98 SE Cd on Ebay( $12.50/including Shipping) a few months ago for a old Laptop that I wanted to get going again.
    Worked perfect !

    * just make sure it comes with the "Product Key" documentation.
     
  6. dany

    dany Supporting Actor

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    694
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    I have ME and next to my gateway,it sucks big.
     

Share This Page