Where has the red gone on My Pioneer ?

Discussion in 'Displays' started by JoeHard, Nov 15, 2005.

  1. JoeHard

    JoeHard Stunt Coordinator

    Joined:
    Mar 24, 2003
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Maybe someone here can help Me. I have a Pioneer SD-553HD5 that will no longer display the color red when watching cable brodcasts. I don't notice any problem when watching dvd's. My cable box is a Pioneer Voyager HDTV and my cable provider is Time Warner. I have tried to adjust the color in the TV menu with no luck, and there is no way to adjust the color on the cable box. Any help will be appreciated.
     
  2. Michael TLV

    Michael TLV THX Video Instructor/Calibrator

    Joined:
    Mar 16, 2000
    Messages:
    2,909
    Likes Received:
    1
    Location:
    Calgary, Alberta
    Real Name:
    Michael Chen
    Greetings

    Sounds like the red component cable is the problem. Check the cables.

    Regards
     
  3. Tim Jin

    Tim Jin Supporting Actor

    Joined:
    Jan 12, 2003
    Messages:
    529
    Likes Received:
    0
    It is not unusual that the cable box is dying also.

    I had to replace my Sony 27" because I thought that the speakers were blown, but it was the cable box going bad.

    It made me get a HDTV [​IMG].

    The 27" is still working.
     
  4. Tim Jin

    Tim Jin Supporting Actor

    Joined:
    Jan 12, 2003
    Messages:
    529
    Likes Received:
    0
    As Michael suggested, check the cables. If that doesn't fix it, try another cable box.

    Most likely it's one or the other since it only happens when you watch TV.
     
  5. JoeHard

    JoeHard Stunt Coordinator

    Joined:
    Mar 24, 2003
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Thank's to all Who replied. I am embarrassed to admit the component cable did come loose from cable box. I should have known to check connections first.
     

Share This Page