where can i find out why port #2 on my router (linksys) does not work!

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by AlbertH, Sep 8, 2002.

  1. AlbertH

    AlbertH Stunt Coordinator

    Joined:
    Oct 11, 2000
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    No matter what i do, port #2 on my router does not work! I have 4 different computers and none of them work on that port!

    edited to add
    -- the top light blinks at a really rapid rate (Link/Act). The other lights underneath stay solid, and its model number befsr41 version 2. --

    Why is it doing that and how can i fix it?
     
  2. AaronNWilson

    AaronNWilson Second Unit

    Joined:
    Jan 28, 2001
    Messages:
    451
    Likes Received:
    0
    On my hub I can't use port 1 if something is connected to my uplink port. Maybe for some reason on your router it is port 2? Just a guess [​IMG]
     
  3. AlbertH

    AlbertH Stunt Coordinator

    Joined:
    Oct 11, 2000
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    nothing is connected to my uplink port
     
  4. Camp

    Camp Cinematographer

    Joined:
    Dec 3, 1999
    Messages:
    2,301
    Likes Received:
    0
    Albert,

    I have the same problem with port 1 on my Linksys BEFSR41 Ver.2 router. Nothing in the uplink port either. I can't figure it out.
    Luckily I have a wireless network and a 4-port switch (at that end) so I still have a few open ports.
     
  5. DonRoeber

    DonRoeber Screenwriter

    Joined:
    Feb 11, 2001
    Messages:
    1,849
    Likes Received:
    0
    Perhaps the port is simply broken. Call Linksys, they'll probably replace the unit for you.
     

Share This Page