What is the X2's resolution?

Discussion in 'Displays' started by John*DB, Dec 25, 2004.

  1. John*DB

    John*DB Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is the Infocus X2 a 480p? (like the 4805?
     
  2. SimiA

    SimiA Second Unit

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    297
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It's native res is 800x600.
    Vb
     
  3. John*DB

    John*DB Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    soooo... what does that mean in relationship to 480p,480i,720p, etc... ??
     
  4. SimiA

    SimiA Second Unit

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    297
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    At best, 480p.
    You may be able to feed it a higher res signal, but 480p will be the best you'll get.
    Vb
     
  5. Jim Mcc

    Jim Mcc Producer

    Joined:
    Feb 11, 2004
    Messages:
    3,757
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Oconomowoc, WI.
    Real Name:
    Jim
    John, if the X2 is in 16:9 mode it uses 450 lines of resolution. I have the X1 and that's how I use it.
    The X2 is not a good projector for home theater, according to Projectorcentral.com, read the review there.
     

Share This Page