Weird Web browser behavior

Discussion in 'Computers' started by Robert Spalding, Feb 27, 2004.

  1. Robert Spalding

    Robert Spalding Second Unit

    Joined:
    Aug 21, 1998
    Messages:
    484
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have recently been afflicted with this weird behavior on my PC...On certain web sites (i.e. Yahoo.com) when I click there, the site will start to load but then the browser will suddenly forward to a blank page at the web adress "http:///" I can't figure it out! help!
     
  2. SethH

    SethH Cinematographer

    Joined:
    Dec 17, 2003
    Messages:
    2,867
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I would predict either spyware or a virus. Run a virus scan and download Adaware and run that. Remove whatever it finds and then see if you're any better off. May not work, but it's good maintenance anyway.
     
  3. Robert Spalding

    Robert Spalding Second Unit

    Joined:
    Aug 21, 1998
    Messages:
    484
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    tried that...still doing it.
     
  4. SethH

    SethH Cinematographer

    Joined:
    Dec 17, 2003
    Messages:
    2,867
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    wow, i'm honestly not sure what else to try. hopefully someone else will come along with an idea
     
  5. Jeff Jacobson

    Jeff Jacobson Cinematographer

    Joined:
    Dec 24, 2001
    Messages:
    2,116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Have you tried Spybot Search & Destroy? That sometimes finds things that AdAware doesn't.
     

Share This Page