Weird 3805 problem..Need some input..

Discussion in 'AV Receivers' started by Chip E, Apr 26, 2004.

  1. Chip E

    Chip E Screenwriter

    Joined:
    Nov 25, 2000
    Messages:
    1,165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My buddy's new 3805 when on the tuner or CD input fades the sound down to nothing within the first 10 seconds of listening. I have no idea why? He runs an Outlaw 200 x 5 amp for LF,C,RF,LS,RS. the rear surrounds are run off the 3805. When watching tv or a DVD through the receiver all is fine. Switch to a CD or the tuner and the sounds winds down in a weired way within 10 seconds or so. I'm stumped. Anyone have this happen? Thanks.
     
  2. Ed Moxley

    Ed Moxley Cinematographer

    Joined:
    May 25, 2003
    Messages:
    2,701
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Eastern NC
    Real Name:
    Ed
    Is there an auto-mute on it? It sounds like it's muting......
     
  3. Chip E

    Chip E Screenwriter

    Joined:
    Nov 25, 2000
    Messages:
    1,165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Got it. In the setup, there's a trigger out selection for zones My friend Frank switched it to zone one (i wasn't there) and BAM- all 7 speakers lit up HARD.

    Funny thing.. i remember seeing it. I figured it wasn't something i needed to go into because HDTV and DVD worked fine. ie: the amp worked.
     
  4. Ed Moxley

    Ed Moxley Cinematographer

    Joined:
    May 25, 2003
    Messages:
    2,701
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Eastern NC
    Real Name:
    Ed
    Glad you got it figured out!
    You'll be an old hand at this pretty soon.......... [​IMG]
     

Share This Page