Two week old 3802 acting up

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by rodney wiley, Jul 23, 2002.

  1. rodney wiley

    rodney wiley Second Unit

    Joined:
    Nov 23, 2001
    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    Add another to the list of bad units. I came home from work today and nothing, not even a standby light. tried the processor no luck. I unplugged it and let it sit for a while no luck. Any ideas? If not I will be requesting That Chris from 6thave send a replacement and I will send this back to him. [​IMG]
     
  2. Aslam Imran

    Aslam Imran Second Unit

    Joined:
    Mar 1, 2002
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Could this be mass hysteria against the 3802 that any slight glitch that happens is assumed to be a problem with the unit even though the problem might be elsewhere? I would do the same if I were the owner of a 3802.

    Rodney, not that you might not have already tried this, but did you try to plug it into a different outlet (on a separate circuit) to see if it still doesn't power up? Could be a faulty outlet. Its just my guess as I am pretty bad with troubleshooting HT problems.
     
  3. rodney wiley

    rodney wiley Second Unit

    Joined:
    Nov 23, 2001
    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    Yeah I tried that but the other components are on the same surge protector so I unplugged them all and tried different outlets. To make it worse I have to send it back before they will send me another unit. I have had other e-tailers send me a replacement before I sent the defective unit back. I guess that's what I get for trying to get a deal. This is the last purchase I will make from 6th Ave. I have people coming in from out of town this weekend and I promised them a big show. This is the LAST time I purchase from 6th Ave![​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  4. Aslam Imran

    Aslam Imran Second Unit

    Joined:
    Mar 1, 2002
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    I hope you plugged it directly into the outlet when troubleshooting. Could be your surge protector[​IMG]
     
  5. rodney wiley

    rodney wiley Second Unit

    Joined:
    Nov 23, 2001
    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    Yes I did plug it directly into the outlet but still nothing!
     
  6. Kenny Booth

    Kenny Booth Stunt Coordinator

    Joined:
    Feb 19, 2002
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Don't know about Va. but we've had thunderstorms just about every day here in Ga. Killed mine!
     
  7. rodney wiley

    rodney wiley Second Unit

    Joined:
    Nov 23, 2001
    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    Kenny, I replaced a 1082 with a 3802 because of lightning. Yesterday we had no lightning and the unit wasnt even on since monday night!
     
  8. Walt N

    Walt N Second Unit

    Joined:
    Jul 23, 2001
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    I know I've been guilty of overlooking the obvious, did you check the outlet with a lamp or something to see that the circuit breaker isn't tripped?
     
  9. rodney wiley

    rodney wiley Second Unit

    Joined:
    Nov 23, 2001
    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    I did have to do that because every thing else plugged into it worked!
     

Share This Page