1. Sign-up to become a member, and most of the ads you see will disappear. It only takes 30 seconds to sign up, so join the discussion today!
    Dismiss Notice

Thread preview not working

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Brian Perry, Feb 18, 2002.

  1. Brian Perry

    Brian Perry Cinematographer

    Joined:
    May 6, 1999
    Messages:
    2,807
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    For the last few days, the preview function does not work for me. However, once I click on a topic, then the preview box comes up (which of course, is too late).
     
  2. Glenn Overholt

    Glenn Overholt Producer

    Joined:
    Mar 24, 1999
    Messages:
    4,203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Shhhheeeessssccchh! I thought was just me. I have that, and more. Some do work, and on some I get the preview, but it flashes on and off.

    Glenn
     
  3. Cees Alons

    Cees Alons Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 31, 1997
    Messages:
    19,496
    Likes Received:
    353
    Trophy Points:
    9,110
    Real Name:
    Cees Alons
    Just checked: it worked fine (IE, version 5.5 as well as version 6.1).

    What are your browsers (and versions)?

    Cees
     
  4. Glenn Overholt

    Glenn Overholt Producer

    Joined:
    Mar 24, 1999
    Messages:
    4,203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Cees, I was using 6 last week, but then I reformatted my 'C' drive and am using 5.5 now. (Take your pick).

    Oh, and I can get all 3 things to happen on the same page.

    Glenn
     
  5. Brian Perry

    Brian Perry Cinematographer

    Joined:
    May 6, 1999
    Messages:
    2,807
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Cees,

    AOL 7.0 (I'm not sure which version of IE it uses). Tomorrow I'll check from work and see if I have the same problem.
     
  6. Brian Perry

    Brian Perry Cinematographer

    Joined:
    May 6, 1999
    Messages:
    2,807
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well, it works from my computer at work, so I guess it must have something to do with my computer at home. It was working before...are there any specific settings I should check?
     
  7. Brian Perry

    Brian Perry Cinematographer

    Joined:
    May 6, 1999
    Messages:
    2,807
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Last night it was working again (from home/AOL), so I guess it's just one of those unexplained mysteries...
     
  8. Glenn Overholt

    Glenn Overholt Producer

    Joined:
    Mar 24, 1999
    Messages:
    4,203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Cees, you might want to pop a couple of asprin before you go on. (pause while you get those down) [​IMG] My previews that 'flash' on and off only do that when they are positioned at around the upper 1/3rd of my screen. If I scroll it up or down it stays. LOL
    As for my monitor, I have a 21" Viewsonic, and a Hercules 3D Prophet II GTS. I'll be loading up XP Pro next week with a new motherboard. -And get back on this.
    Glenn
     
  9. Cees Alons

    Cees Alons Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 31, 1997
    Messages:
    19,496
    Likes Received:
    353
    Trophy Points:
    9,110
    Real Name:
    Cees Alons
    [​IMG] OK. I'll just await you guy's findings...
    Cees
     
  10. Glenn Overholt

    Glenn Overholt Producer

    Joined:
    Mar 24, 1999
    Messages:
    4,203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just had to write back. As of late yesterday, the previews works perfect now. My guess is that I have a piece of software of set something that made it do that, but I haven't finished putting everything into my new system, so I'm keeping my fingers crossed until I finish.

    I know you probably don't want to hear this, but I had to tell somebody. I upgraded from a 733mhz w256k to a 2gig w 512k. It is so sick!

    Glenn
     

Share This Page