Thinking of upgrading main speakers but placement problems

Discussion in 'Speakers & Subwoofers' started by Mike_J_Potter, Jun 27, 2004.

  1. Mike_J_Potter

    Mike_J_Potter Second Unit

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Messages:
    262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am thinking about upgrading my front speakers to Axiom M22tis but I am concerned about placing one between the side of my entertainment center and the wall. See the Picture here I can't move it too far over since the sofa is in the opposite corner and can't be moved too far due it being near a staircase. The other speaker the placement is normal. My concern is having the one speaker sitting in somewhat of a cavity in there, and causing a echo effect or not causing the speakers to match well due to one being in a open area and the other not. I know my small front speakers are placed a little bit too high right now but I have tried them lower and could barely notice a difference, and I would have the same issues. I know I will have to get some stands for them for sure if I do decide to go ahead, or if I will hold off and change around my room first. The subs cerrent position in the front corner would be prefered not be moved since it provides the best sound. It would used for about 75% home theater 25% music. Would be ran off a HK AVR125, with all speakers set to small. All other speakers would Infinity Entra's for now, but eventually become aixoms, and a undecided sub.Thanks for any suggestions.
     
  2. Philip>L

    Philip>L Stunt Coordinator

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
     
  3. Mike_J_Potter

    Mike_J_Potter Second Unit

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Messages:
    262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks looks like IE cached the image so I when I tested it justed pulled the image file locally and never visted the page to give me the error. I'll make the needed changes to get the image to appear right.

    Try this I will also fix the original post
    2nd try

    Edit: tested under mozilla without image cached and appears to work
     

Share This Page