Testing Image Posting

Discussion in 'Testing' started by barry.az, Sep 3, 2010.

  1. barry.az

    barry.az Extra

    Joined:
    Jan 27, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Won't accept my new image, although I had a good number of older posts
     
  2. barry.az

    barry.az Extra

    Joined:
    Jan 27, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Adding some posts as a test...
     
  3. barry.az

    barry.az Extra

    Joined:
    Jan 27, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Adding some posts as a test..
     
  4. barry.az

    barry.az Extra

    Joined:
    Jan 27, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Adding some posts as a test..
     
  5. barry.az

    barry.az Extra

    Joined:
    Jan 27, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    another
     
  6. Michael Reuben

    Michael Reuben Studio Mogul

    Joined:
    Feb 12, 1998
    Messages:
    21,763
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    5,110
    Barry, I believe the problem is that you're trying to paste images directly into the post. This editor doesn't accept them directly. You have to use the image tool above. It's this icon:

     



     

    Click on that icon, select "Browse" and find the image file on your local drive. The rest should be self-explanatory.
     
  7. Mike Frezon

    Mike Frezon Moderator
    Moderator

    Joined:
    Oct 9, 2001
    Messages:
    43,116
    Likes Received:
    8,354
    Trophy Points:
    9,110
    Location:
    Rensselaer, NY
    I've added Barry's image as his profile avatar.

     

    I had given him a similar lesson in a PM as well as directed him to the image tutorial in the wiki section. So I don't know why things aren't working for him.
     
  8. Michael Reuben

    Michael Reuben Studio Mogul

    Joined:
    Feb 12, 1998
    Messages:
    21,763
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    5,110

    Try editing one of his test posts, and you'll see the problem.
     
     
  9. Mike Frezon

    Mike Frezon Moderator
    Moderator

    Joined:
    Oct 9, 2001
    Messages:
    43,116
    Likes Received:
    8,354
    Trophy Points:
    9,110
    Location:
    Rensselaer, NY

    I do see, indeed.

     

    Barry: You still seem to be picking up extraneous code in your posts. Are you composing off-line or anything of the sort?
     
  10. Mike Frezon

    Mike Frezon Moderator
    Moderator

    Joined:
    Oct 9, 2001
    Messages:
    43,116
    Likes Received:
    8,354
    Trophy Points:
    9,110
    Location:
    Rensselaer, NY
    Barry:

     

    Maybe if you explain to us your exact procedure for trying to post an image, we can determine what's going wrong.
     
  11. barry.az

    barry.az Extra

    Joined:
    Jan 27, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Mike,



    Really, nothing unusual. Just to My Profile, Replace Image, Browse to where it is on my PC, select, Save and Submit.

     

    Nothing funky at all.

     

    Barry
     
  12. barry.az

    barry.az Extra

    Joined:
    Jan 27, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No, on that...
     
  13. Michael Reuben

    Michael Reuben Studio Mogul

    Joined:
    Feb 12, 1998
    Messages:
    21,763
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    5,110


    How are you trying to insert them into posts in this thread?
     

Share This Page