Subject header messed up...

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by SteveGon, Dec 10, 2001.

  1. SteveGon

    SteveGon Executive Producer

    Joined:
    Dec 11, 2000
    Messages:
    12,251
    Likes Received:
    1
    I just started a thread in Software concerning the new Wild Strawberries dvd from Criterion. Anyway, for some reason, the header is messed up. It only says 'first new post'. If a mod could fix it to read Wild Strawberries from Criterion on 2/12, I'd be much obliged. [​IMG]
     
  2. SteveGon

    SteveGon Executive Producer

    Joined:
    Dec 11, 2000
    Messages:
    12,251
    Likes Received:
    1
    Ah, it's doing it here as well...
     
  3. Iain Lambert

    Iain Lambert Screenwriter

    Joined:
    Jun 7, 1999
    Messages:
    1,345
    Likes Received:
    0
    It looks like titles with double-quotes (") or forward-slashes (/) in them are having problems; probably something to do with them being html special characters.
     
  4. SteveGon

    SteveGon Executive Producer

    Joined:
    Dec 11, 2000
    Messages:
    12,251
    Likes Received:
    1
    Hmmmm, I didn't use a / or a " in the header for this thread and it's doing the same thing.
     
  5. Jay H

    Jay H Producer

    Joined:
    Mar 22, 1999
    Messages:
    5,654
    Likes Received:
    32
    Location:
    Pittsfield, MA
    Real Name:
    Jay
    Could it be any kind of formatting?? i see you used some '.'s. Perhaps its a combination of punctuation,etc and something else... I see other threads with "?"'s running around...

    Jay
     
  6. Parker Clack

    Parker Clack Schizophrenic Man
    Moderator

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    12,215
    Likes Received:
    58
    Location:
    Kansas City, MO
    Real Name:
    Parker
    It was caused by members putting quotes in their message and the new thread review pop up not liking that. So I took it out. All should be well.

    Parker
     

Share This Page