starcoice owners

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Darren McGruther, Jan 24, 2002.

  1. Darren McGruther

    Darren McGruther Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 25, 2001
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    How mant receivers are you using on one account? Just trying to find out if I'm getting screwed or not.[​IMG] [​IMG]
     
  2. Steve Winkler

    Steve Winkler Stunt Coordinator

    Joined:
    Jan 13, 2000
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    What's your situation Darren?? Do you have a couple of 401's or 305's? Are you running them off the same dish as slave units? I don't think you should have to be paying for multiple accounts. Check out the KUsat forum too, it's an excellent place for info on Canadian dth satellite.
    Cheers,
    Steve
     
  3. Darren McGruther

    Darren McGruther Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 25, 2001
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    I have 5 originaly on 2 acct. I wanted to combine them into one acct, and the girl at starchoice informed me that I will have to pay for each one of them seperatly. one is at my house, one is at another house, and three are at my companies camp units in the bush. they say unless they are all in the same house, I'll have to pay each seperatly. You should be able to have them where ever you want as long as you own the building they are in. [​IMG] [​IMG]
     

Share This Page