Speaker problem. *Loss of audio*

Discussion in 'Speakers & Subwoofers' started by Kris_Smith, Jul 16, 2004.

  1. Kris_Smith

    Kris_Smith Agent

    Joined:
    Sep 19, 2003
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Last night I noticed while watching Kingdom Hospital on HD that my Front Right speaker was not playing any audio and my Left speaker was......

    The test tones from my receiver worked....Other channels and sources had audio....

    I think the source was Dolby Digital or Dolby Pro Logic....

    I flipped thru other channels and it happened again on the "Mexican channel"........No audio to the front right....I can hear the speaker is on, but no source audio gets thru.....

    It was late so no time to switch left and right speakers....I may do that tonight....

    Do you think it's a speaker or receiver problem?
     
  2. John Garcia

    John Garcia Executive Producer

    Joined:
    Jun 24, 1999
    Messages:
    11,571
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NorCal
    Real Name:
    John
    If the test tones work, it is not the speaker. It may have something to do with either the connection or the source (TV or cable box?) sending the signal, if it only happens for this source.
     
  3. Kris_Smith

    Kris_Smith Agent

    Joined:
    Sep 19, 2003
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks John.....

    I'm so glad that it's not the speaker.....

    I just wonder why on those certain TV channels it would take effect...

    I haven't had the problem before....

    I'll check my connections tonight.....Tighten things up.....
     

Share This Page