Sopranos Season II (REG2)*** Disc 3 Help

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Steven Simon, Jun 28, 2001.

  1. Steven Simon

    Steven Simon Producer

    Joined:
    Sep 14, 1998
    Messages:
    3,276
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Real Name:
    Steven Simon
    Are any of you guys having a problem with disc three??
    It will not load in my APEX.. All other 5 work just fine....
    ------------------
    Thanks,
    Steven R. Simon
    HTF Administrator
    Theater Pics Updated 6-11-2001
    Send Email: [email protected]
     
  2. Chauncey2

    Chauncey2 Extra

    Joined:
    Apr 26, 1999
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Steve,
    I got mine in today. I threw in disc number 3 and it worked fine. I'm using a region free Pioneer DVL-909. Sounds like yours might be defective.
    Good Luck,
    ------------------
    Chauncey
    Home Theater Equipment List
     
  3. Chris Dugger

    Chris Dugger Supporting Actor

    Joined:
    Jun 5, 1998
    Messages:
    665
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Probably NOT defective.
    I have 2 APEX600's.
    I have been getting the FARSCAPE series out of Region 2 and have had the same thing happen. My APEX will choke on a disc every now and then, yet the other APEX will play it fine.
    The one I have the most problems with in this case has the manufacture date of 2/2000. The one that I have less problems with is the 1999 Man. date.
    Dugger
     
  4. Neil Jenkins

    Neil Jenkins Auditioning

    Joined:
    Jan 15, 2001
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Steven, there have been a few reports of Disc 3 being a problem on some players here in the UK. However it appears to be individual player specific and a very small number of users.
    Neil.
    ------------------
    Webmaster,
    http://www.bulletsnbabesdvds.com
     

Share This Page