Sony Subwoofer disconnects

Discussion in 'Speakers & Subwoofers' started by Fidel Eduardo, Jun 28, 2005.

  1. Fidel Eduardo

    Fidel Eduardo Auditioning

    Joined:
    Jun 28, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well. I've a little sony ht. It has a 100w subwoofer. It has been working fine for about 1 year. Then one day the sub stop working. It turns on sometimes but when a low frequency comes at moderate volume it turns off and a click noise is heard.

    I think these subwoofers has an auto disconnection function to prevent some damage when the volume is too high or something like that, but it happens at low or moderate volume. Sometimes the sub never turns on or sometimes it works perfectly. But almost always it only works at low volume, and if a high volume low frecuency comes it disconnects and then you hear the click noise. 2 or 3 seconds later you hear again the click noise and it sounds again...

    What could it be.. Sorry about my bad english but I'm from Mexico.. lol..
     
  2. PeterTHX

    PeterTHX Cinematographer

    Joined:
    Dec 30, 2002
    Messages:
    2,034
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well, the warranty is 1 year and if you didn't have an extended warranty....[​IMG]
     
  3. Fidel Eduardo

    Fidel Eduardo Auditioning

    Joined:
    Jun 28, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    [​IMG] My warranty is over... Any idea that could solve the problem?? Anyway I think I'll have to take it to service...
     
  4. KeithMoechnig

    KeithMoechnig Stunt Coordinator

    Joined:
    Jun 25, 2005
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sorry, but I don't know what it is. Your best bet would be to take it into a place that can fix it or get a new subwoofer.
     

Share This Page