1. Sign-up to become a member, and most of the ads you see will disappear. It only takes 30 seconds to sign up, so join the discussion today!
    Dismiss Notice

Sony HT CT-150 and Sharp Aquos no sound

Discussion in 'Speakers & Subwoofers' started by Lancerdad34, Jan 14, 2018.

Tags:
  1. Lancerdad34

    Lancerdad34 Auditioning

    Joined:
    Feb 16, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Real Name:
    Brian Cloutier
    I jsut moved my tv and sound bar to another wall and can't get sound from the sound bar. I made sure when I moved it to plug the HDMI cable into the dame slot it was in on the TV. My big goof was not looking to see where it was plugged into on the Sony. I have tried all 4 ports on the sound bar and even tried moving to another HDMI slot on the Sharp TV still no sound. Please help.
    Lancerdad34
     
  2. Wayne A. Pflughaupt

    Moderator

    Joined:
    Aug 5, 1999
    Messages:
    6,433
    Likes Received:
    132
    Trophy Points:
    9,110
    Location:
    Corpus Christi, TX
    Real Name:
    Wayne
    You need to find which of the TV’s HDMI jacks is the output. It’s probably the one you were using before. It might be labeled HDMI / ARC, and it may require a menu setting to activate the ARC. If the TV’s HDMI output is ARC, you will need to find the HDMI / ARC input on the soundbar.

    Regards,
    Wayne A. Pflughaupt
     
  3. Lancerdad34

    Lancerdad34 Auditioning

    Joined:
    Feb 16, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Real Name:
    Brian Cloutier
    Thanks Wayne will check it out. I forgot to mention the other HDMI slots are used by the cable box and fire stick.
     

Share This Page