Sony 560 power supply problem -- help!

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by ToryT, Aug 10, 2002.

  1. ToryT

    ToryT Auditioning

    Joined:
    Aug 9, 2002
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have a Sony DVP-S560D purchased in December 2000. It worked like a charm until a few weeks ago, when something went wrong with the power supply. When I turn the player on, the standby light goes from red to green, but only for a few seconds; then it goes back to red. It won't stay on long enough to open, much less play a DVD. I tried the fixes suggested on Sony's website (unplugging the player, then plugging it directly into an outlet rather than a surge protector; replacing the batteries in the remote), but surprise, surprise, they didn't work.
    Does anyone have experience with a similar problem? I'm trying to figure out whether the repair cost ($37.50 just to get it looked at, then who knows how much more) will be high enough to make replacement (and maybe an upgrade [​IMG] ) a better idea. I'm more than willing to replace if I can get something good (not necessarily all the bells and whistles) for not too much more than the repair cost.
    Thanks,
    ToryT
     
  2. TomCW

    TomCW Second Unit

    Joined:
    Jun 4, 2002
    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'd replace it. It's only about a $100 player, probably not worth repairing.
     
  3. ToryT

    ToryT Auditioning

    Joined:
    Aug 9, 2002
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the advice. I ordered a Panasonic RP82 from Crutchfield; I'll use the Sony as a coaster.
     
  4. Jack Briggs

    Jack Briggs Executive Producer

    Joined:
    Jun 3, 1999
    Messages:
    16,738
    Likes Received:
    129
    Trophy Points:
    0
    When new, the Sony 560 had an MSRP of $600 I believe.
     
  5. TomMadden

    TomMadden Agent

    Joined:
    Jun 23, 2002
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nah, I think I paid around $250 for my S560-D at Circuit City a few years ago.
     

Share This Page