Signature images not working?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by JulianK, Oct 28, 2002.

  1. JulianK

    JulianK Supporting Actor

    Joined:
    Oct 3, 2000
    Messages:
    843
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I recently tried to add a signature image to my profile, which would link to my new website. I'm using the same code that works on similar forums, and it seems to work OK.

    It's not working here (specifically the Software Forum), and when I view threads I see other users seem to be having similar problems.

    Have I messed up my settings, or is this a general problem?
     
  2. Vince Maskeeper

    Vince Maskeeper Producer

    Joined:
    Jan 18, 1999
    Messages:
    6,499
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I see yours. Loads really slowly.

    -V
     
  3. Patrick Sun

    Patrick Sun Studio Mogul

    Joined:
    Jun 30, 1999
    Messages:
    38,761
    Likes Received:
    485
    Trophy Points:
    9,110
    It's around 20kb in size, must be hosted on a slow server.
     
  4. Parker Clack

    Parker Clack Schizophrenic Man
    Moderator

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    12,220
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    9,110
    Location:
    Kansas City, MO
    Real Name:
    Parker
    Julian:

    I have moved your signature file to our server and reduced its size to fit along with our guidelines on signatures. I should come up a lot better with it being locally served.

    Parker
     
  5. JulianK

    JulianK Supporting Actor

    Joined:
    Oct 3, 2000
    Messages:
    843
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for your help, people.
    It doesn't seem to have solved the problem though!
    I can see Vince's picture (above), but mine looks like this:
    Link to picture
    Almost all of the signature pictures in the forum look like this to me!
     
  6. Parker Clack

    Parker Clack Schizophrenic Man
    Moderator

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    12,220
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    9,110
    Location:
    Kansas City, MO
    Real Name:
    Parker
    Julian:

    I looked over your profile and you had the "show images" set to no. I set this to yes and logged in as you and could see all the signature images just fine.

    See if you get the same thing now.

    Parker
     
  7. JulianK

    JulianK Supporting Actor

    Joined:
    Oct 3, 2000
    Messages:
    843
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That's great - thanks!

    I knew it would be something really simple!
     
  8. Mike_G

    Mike_G Screenwriter

    Joined:
    Jun 1, 2000
    Messages:
    1,477
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Real Name:
    Mike
    [edit again]

    It seems as if my .sig works in all forums EXCEPT "Other Distractions".

    I have "View pictures" set to "YES".

    I can see other people's .sig images.

    Odd....

    Mike
     
  9. Parker Clack

    Parker Clack Schizophrenic Man
    Moderator

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    12,220
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    9,110
    Location:
    Kansas City, MO
    Real Name:
    Parker
    Mike:

    I logged in as you and didn't find any forum area that your signature did not show up. Now if you are trying to see your signature in the category "Other Distractions" you are going to be out of luck because "Other Distractions" is not a forum area and forum areas are the only places that you will see member signatures.

    Parker
     
  10. Mike_G

    Mike_G Screenwriter

    Joined:
    Jun 1, 2000
    Messages:
    1,477
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Real Name:
    Mike
    Yeah, it finally showed up this morning in "Video Game Software" and "Computers and HTPC". Odd...

    Mike
     

Share This Page