reseting a pin?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Greg Hersh, Jan 20, 2003.

  1. Greg Hersh

    Greg Hersh Auditioning

    Joined:
    Oct 3, 2002
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hello -

    I've got a Philips 34PW9817 widescreen tv. Everytime I try to watch a DVD (progressive scan hooked up to AC4), I need to enter my pin because of parental locks (even though I have nothing locked). Is there a way to reset the pin so I do not have to enter it every time?
     
  2. Bill Kane

    Bill Kane Screenwriter

    Joined:
    Feb 5, 2001
    Messages:
    1,359
    Likes Received:
    0
    The only parental lock feature I have comes with my AT&T Broadband digital service box in which one goes into the menu setup to turn parental lock off.
     
  3. Kurt_U

    Kurt_U Agent

    Joined:
    Oct 14, 2002
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Greg,

    I have the Philips 34PW9847 and have seen the lock feature your talking about in the menu, but have no idea how to reset it. Have you contacted Philips yet? I had an issue with my TV when it first came in, a couple of months ago, and they responded back with the solution in about two days.

    Kurt
     
  4. Keith Outhouse

    Keith Outhouse Stunt Coordinator

    Joined:
    Feb 2, 1999
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    I have the same TV and had to call Philips for the same problem. It seems if anything is locked (even a single channel) you get prompted every time you use AV4. Go thru all the locks carefully (I had 1 channel locked) and it should clear up.

    BTW: Philips support has been very good at answering and solving problems quickly.
     

Share This Page