Red-push Parameters For Sony XBR450??

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Chuck C, Jul 15, 2001.

  1. Chuck C

    Chuck C Cinematographer

    Joined:
    Jan 6, 2001
    Messages:
    2,224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Does anyone know the redpush parameter(s) in the service menu for the XBR450? How bout the XBR400?
    thanks
    ------------------
    Chuck
    Chuckster's HT Equipment List
     
  2. Michael TLV

    Michael TLV THX Video Instructor/Calibrator

    Joined:
    Mar 16, 2000
    Messages:
    2,909
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Calgary, Alberta
    Real Name:
    Michael Chen
    Greetings
    AXIS
    AXPL
    Regards
    ------------------
    [​IMG]
    Michael @ The Laser Video Experience
     
  3. Jim Christian

    Jim Christian Stunt Coordinator

    Joined:
    Oct 11, 2000
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  4. Chuck C

    Chuck C Cinematographer

    Joined:
    Jan 6, 2001
    Messages:
    2,224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Here's the email that prompted me to post this thread:
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    those 2 settings [axpl and axnt] weren't in the menu....but the display still looks too
    red
    > > even after AVIA calibration. when I do the 'color decoder' check its
    > > apparent that the reds are too prominent. suggestions for the xbr450?
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    So it's not axpl, maybe it's axis, but either ya know it or ya don't! ahhhhh!
    ------------------
    Chuck
    Chuckster's HT Equipment List
     

Share This Page