1. Sign-up to become a member, and most of the ads you see will disappear. It only takes 30 seconds to sign up, so join the discussion today!
    Dismiss Notice

RCA MM models discontinued?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by TreyP, Feb 5, 2002.

  1. TreyP

    TreyP Stunt Coordinator

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The place that I order stuff through told me today that the MM32110 and MM36110 were discontinued. But they are still on RCAs website and being sold from there. I haven't seen this anywhere else. I think these idiots may be just pulling my chain. Anyone else know about thise?
     
  2. Luis Cruz

    Luis Cruz Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 23, 1999
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm not sure about the MM32110, but the MM36110 has been discontinued and replaced by the MM36120. I so wanted to buy the MM36110 because they had it on sale for a $1000 at my local electronics store but I don't have the cash. But, just thought this would help.
     
  3. TreyP

    TreyP Stunt Coordinator

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
     
  4. Luis Cruz

    Luis Cruz Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 23, 1999
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It's a store called Brandsmart USA...but I went the other day and it seems to me that they sold out of them...because all they had left was the floor model.
     
  5. TreyP

    TreyP Stunt Coordinator

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Do you know what the differences are between the mm36110 and the d36120? I looked at the specs, and I think the only difference I noticed was the d36120 only had 1 VGA port instead of two.
     
  6. AaronP

    AaronP Stunt Coordinator

    Joined:
    Jan 13, 2000
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    wasn't there some kind of bug with the first gen RCA?
     
  7. Luis Cruz

    Luis Cruz Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 23, 1999
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The new model also has a line doubler that does 3:2 pulldown and it only has 1 vga input...that's basically the different between them. Also, I am not sure about a bug or problem with the first gen sets.
     
  8. Ted Ross

    Ted Ross Second Unit

    Joined:
    Dec 13, 2001
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The new model also has an anamorphic mode
     

Share This Page