Question for Marantz SR-7200 owners

Discussion in 'AV Receivers' started by matt bee, Aug 3, 2004.

  1. matt bee

    matt bee Stunt Coordinator

    Joined:
    May 8, 2002
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    I had a playstation 2 game system hooked up to the front s-video connection on my SR-7200 and it worked fine for me. I wanted to temporarily hook the game up via the composite connection, also on the front of the receiver. With the S-video connection I get picture just fine. When I use the composite connection I get no picture, just a black screen. Is there a place in the on-screen menu where you need to specify which video connection type you are using? I can't seem to find it and it's driving me nuts. I can't seem to find any info in the manual about it either.

    Anybody have any suggestions?
     
  2. John Garcia

    John Garcia Executive Producer

    Joined:
    Jun 24, 1999
    Messages:
    11,571
    Likes Received:
    24
    Location:
    NorCal
    Real Name:
    John
    You can't mix connection types with this receiver. If you use the s-vid output from the receiver, all your inputs need to be s-vid too. When you use one, the other is disabled.
     
  3. matt bee

    matt bee Stunt Coordinator

    Joined:
    May 8, 2002
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Ahhh man, of course! I should have known that. Thanks for the heads up.
     
  4. John Garcia

    John Garcia Executive Producer

    Joined:
    Jun 24, 1999
    Messages:
    11,571
    Likes Received:
    24
    Location:
    NorCal
    Real Name:
    John
    I had the same problem with my 6200, and I'm pretty sure my 8300 does the same thing. Not sure about the x400s, but the 9300v now does upconversion.
     

Share This Page