PW-2200 Subwoofer died :[ any hints

Discussion in 'Speakers' started by Daniel I, Jul 11, 2003.

  1. Daniel I

    Daniel I Stunt Coordinator

    Jan 6, 2002
    Likes Received:
    Man! My Sub died AGAIN!

    This is the second SUB I have been through. I was wondering if anyone had any ideas on what could have caused this?

    My Paradigm PW-2200 has lost all power. Tested it at another outlet and the same thing occured. This happens when the switch is set to always on or auto off.

    I am thinking the amp fuse is gone? Does this make sense? I really do not push my sub at all. Volume is usually no where near reference level. I am really becoming dissappointed with the reliablity of this sub.

    Anyone else have problems with the PW-2200?

    Thanks for any advice you can spare.

    Daniel I
  2. Sanjay Gupta

    Sanjay Gupta Supporting Actor

    Jun 30, 1997
    Likes Received:
    Real Name:
    Sanjay Gupta
    Don't know about the PW-2200, but I used to have a problem of blowing up the fuse on my Servo-15. What I did was to simply put in a slightly higher rated fuse than the one originally being used and have not had a problem since. By the way it has been over 15 months since I did that and so far no problems at all. Whereas earlier I had blown the fuse atleast 3 -4 times over a couple of months.

    Member since 1997
  3. Wayne_T

    Wayne_T Stunt Coordinator

    Jun 15, 2001
    Likes Received:
    I wouldn't do it, but putting in a larger fuse is always an option. Depends which device you want to protect most... your sub or the fuse.


Share This Page