Pronto TSU-1000 quickie question?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Mark Leiter, Mar 12, 2003.

  1. Mark Leiter

    Mark Leiter Second Unit

    Joined:
    Aug 9, 1999
    Messages:
    387
    Likes Received:
    0
    I have this remote. It came with ProntoEdit 2.0. I was thinking about downloading 4.0. Is 4.0 and this older pronto compatible?

    Thanks
     
  2. HowardGjr

    HowardGjr Stunt Coordinator

    Joined:
    Mar 14, 2002
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Yes. ProtoEdit 4.0 lists the TS 1000 as one of the possible targets for CCF files.
     
  3. Mark Leiter

    Mark Leiter Second Unit

    Joined:
    Aug 9, 1999
    Messages:
    387
    Likes Received:
    0
    Great! thanks
     
  4. Jim Lenneman

    Jim Lenneman Stunt Coordinator

    Joined:
    Apr 7, 2000
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Actually, the latest version is 4.05 - 4.0 was (I believe) the initial release and had some bugs.

    Jim L
     

Share This Page