Pronto remote codes for Infocus lp720

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by jamesDoughery, Jun 11, 2001.

  1. jamesDoughery

    jamesDoughery Auditioning

    Joined:
    Jun 9, 2001
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi. I have an Infocus LP720 and have broken my remote. Does anyone have the remote codes in a Pronto format? Or was the LP720 sold under another brand that uses the same remote commands? Thanks for your help. james
     
  2. Brian Turner

    Brian Turner Extra

    Joined:
    Apr 8, 2000
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
  3. jamesDoughery

    jamesDoughery Auditioning

    Joined:
    Jun 9, 2001
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks, but I have tried there. There is only one code and it is not for my projector. james
     

Share This Page