Pronto Pro TSU 6000 Problem

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Sam R. Aucoin, Nov 26, 2002.

  1. Sam R. Aucoin

    Sam R. Aucoin Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 5, 1999
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The "main" screen that displays all of my devices that I use the remote to control has one for my Sony TV. Unfortunately, whenever I press the Sony TV button (to bring up the menu screen with the controls for the TV), the device button actually turns the TV off and on.

    How do I stop this from happening? It does not do this with any other "device buttons" on the main screen.

    Thanks in advance for any help.

    Regards,

    Sam
     
  2. Tom Boucher

    Tom Boucher Second Unit

    Joined:
    Mar 1, 1999
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Edit the button in prontoedit, it probably has the IR code associated with it along with the menu jump.
     
  3. Sam R. Aucoin

    Sam R. Aucoin Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 5, 1999
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the response, Tom.

    I discovered the problem - for whatever reason (still unexplained and unknown to me), the Action menu for the TV device has a code that automatically turns the TV off/on. It does not do this for any other device listed on the "main" menu - but it does for the TV.

    Go figure . . .
     

Share This Page