Proceed AVP ......Problem...NO power!

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Henry Gale, May 6, 2002.

  1. Henry Gale

    Henry Gale Producer

    Joined:
    Jul 10, 1999
    Messages:
    4,628
    Likes Received:
    1
    It's dark.[​IMG]
    AC should be getting to the unit but the LED above the power button is off. Hitting power OR standby has no effect.
    Any ideas?
    This has never happened before.
    Jim
     
  2. Dean M

    Dean M Agent

    Joined:
    Sep 13, 2000
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    I don't envy you. Looks as if you will have to send it to Madrigal and they can be slow (I'm waiting for the updated communications port right now and it has been three weeks and counting...). On the bright side, you could upgrade to the AVP2 at the same time.[​IMG] Looks like a killer unit.
    What year is your unit? Are not our warranties good for five years on parts?
     
  3. Henry Gale

    Henry Gale Producer

    Joined:
    Jul 10, 1999
    Messages:
    4,628
    Likes Received:
    1
    Madrigal just suggested I take it to my dealer, they're guessing it's a fuse. They did mention that there are two fuses and I should make sure both are replaced.

    I believe you're correct about the five years and I can't put my hands on the receipt right now but my manual was published in 1998 so I think I'm covered.

    It's not the money, it's unhooking all the stuff. I hate this part. Every year there's less room behind the HT to move around.
     
  4. Henry Gale

    Henry Gale Producer

    Joined:
    Jul 10, 1999
    Messages:
    4,628
    Likes Received:
    1
    Got the AVP back yesterday and was watching The Last Waltz before dark. It was a fuse.

    Upgrades were done, mostly DTS related. When I have some time I hope to visit the Madrigal site and learn more.

    No charge, my 5 years won't be up until late next year.

    Jim
     

Share This Page