problems with empire dvd-a

Discussion in 'Playback Devices' started by Jason Green, Feb 23, 2004.

  1. Jason Green

    Jason Green Extra

    Joined:
    Feb 22, 2004
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Hi there, i have a pioneer dv-563a that i just picked up for $180 canadian.(good deal.) When i bought it i was trying to upgrade to a universal player with faroudja video processing. I ended up buying the pioneer for the audio, and a kenwood dv-6050 for the faroudja. My other option was the denon, but i picked up both players for less than half the price of the denon-2200. My problem is that when i try to play Queensryche empire dvd-audio on my pioneer it won't come up with the menu if i have it set to dvd-audio no video. It is the only one of the four that does this. When i set it to video, i don't get the option for hi-rez multichannel surround. I have played it in my kenood and there is no problem. Has anybody else noticed this anomaly. Any feedback would be appreciated as it is a pain to switch my analog cables to my Kenwwod when i want to listen to empire.
     
  2. MarkGall

    MarkGall Auditioning

    Joined:
    Nov 1, 2002
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    This disc works ok on my yamaha dvd-s1200.
     
  3. Mike_Skeway

    Mike_Skeway Second Unit

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    I have the 563a and that DVD-A, I have no problems playing any group on the disc.
     

Share This Page