Problem with my HK AVR320

Discussion in 'AV Receivers' started by Jason-Pro, May 8, 2003.

  1. Jason-Pro

    Jason-Pro Stunt Coordinator

    Joined:
    May 20, 2002
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    ive got a HK AVR320. when i hit the OSD button nothing happens but the reciever says OSD. why wont my OSD work on my TV ? any suggestions would be helpfull thanks.
     
  2. Dale B

    Dale B Stunt Coordinator

    Joined:
    Oct 5, 1999
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Hi Jason. I have the 325 and had to connect an s video cable from the stereo to my tv, then put the tv in a different video mode. Your owners manual will explain. Hope this helps.
     
  3. Jason-Pro

    Jason-Pro Stunt Coordinator

    Joined:
    May 20, 2002
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    hmmm well guess ill take a look at that.
     
  4. JohnnyG

    JohnnyG Screenwriter

    Joined:
    Dec 18, 2000
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    0
    The OSD only works through composite or s-video and not through component video.
     
  5. Jason-Pro

    Jason-Pro Stunt Coordinator

    Joined:
    May 20, 2002
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    yeah i just noticed that in the manual last night :/

    i was like well this worked before i got all my new cables (was using regular rca video) heh.

    well thanks alot for the help ! [​IMG]
     

Share This Page