Problem with digitalbits.com and IE 6?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Eric Gan, Nov 26, 2001.

  1. Eric Gan

    Eric Gan Agent

    Joined:
    Nov 30, 1997
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is anyone else having difficulties getting into thedigitalbits.com? The open or save file dialog

    box keeps coming up for me. I recently upgraded

    to IE6, so maybe that has something to do with it?

    Funny thing is, I do remember getting into the site

    once, even with IE6. I refuse to install Nutscrape

    on my computer.

    Eric
     
  2. Joel Mack

    Joel Mack Cinematographer

    Joined:
    Jun 29, 1999
    Messages:
    2,317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It's working okay for me, using IE6 and WinXP...
     
  3. Graeme Clark

    Graeme Clark Cinematographer

    Joined:
    Jan 5, 2000
    Messages:
    2,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have this problem with both Digital Bits, and HTF (and since I believe they are still hosted by the same company, I'm sure it's related).

    Usually if I just hit cancel and enter to reload, it comes up fine. But not always. Also using XP and IE6.
     
  4. Steve_Ch

    Steve_Ch Supporting Actor

    Joined:
    Oct 14, 2001
    Messages:
    978
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Been using IE6 since the early preview days, no problem with digitalBits.
     
  5. Artur Meinild

    Artur Meinild Screenwriter

    Joined:
    Aug 10, 2000
    Messages:
    1,294
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I haven't experienced any problems either...
     

Share This Page